Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: golonko

Golanko z kapustą i piwem

Składniki: 4 golonki wieprzowe porcja włoszczyzny 2 cebule 3 ząbki czosnku kilka liści laurowych ziele angielskie pieprz ziarnisty sól Sposób wykonania: Golonki natrzeć czosnkiem po czym przełożyć je do osolonego wrzątku i trzymać na ogniu około 2 godzin pod przykryciem. Po tym czasie wrzucić włoszczyznę, przyprawy oraz cebulę. Gotować jeszcze około 20 minut.

Golonka w galarecie

Składniki: 1 golonka świeża średniej wielkości (około 800 gram), 1 golonka wędzona średniej wielkości (około 700 gram), średnia cebula, liść laurowy, 10 ziaren pieprzu, 6 ziaren ziela angielskiego, 2 ząbki czosnku, sól, Sposób przyrządzenia: Golonki dobrze wymyć, włożyć do odpowiedniej wielkości naczynia, zalać wrzącą wodą i gotować na małym ogniu do miękkości dodając cebulę i…

Golonka na czerwono po chińsku

Składniki:

• 1 golonka (3/4 kg)
• 2 czubate łyżki bambusa z puszki
• 10 g suszonych prawdziwków
• 50 g twardej części główki sałaty (tzw. głąbik)
• 3 średniej wielkości cebule
• 1 sztuka anyżu gwiaździstego
• 1/2 łyżeczki przyprawy „jarzynka”
• 10 ziarenek ziela angielskiego
• 100 g sosu sojowego jasnego
• 1 łyżka siekanej cebuli
• 3/4 szklanki rosołu
• 500 g oleju sojowego
• 1 łyżka mąki ziemniaczanej
• 1 łyżeczki soli