Wołowina
- Golonką peklowana duszona z kapustą
- Schab pieczony z rozmarynem
- Schab z pistacjowo morelowym farszem
- Polędwiczki wieprzowe w sosie balsamicznym
- Pikantny gulasz wołowy po meksykańsku
- Wołowina z boczniakami
- Wołowina Kung Pao
- Kurczak w musztardowej glazurze
- Kurczak w sosie winogronowo żurawinowym
- Stek Rib eye
- Poledwiczka a’la Student-Burżuj
- Szynka wieprzowa glazurowana
- Kurczak po węgiersku
- Wędzonka wieprzowa z kapustą włoską
- Kurczak pachnący pomarańczą i ziołami
- Filet wołowy Mignon
- Wołowina po pastersku
- Kulki miesne z papryka
- Rolada wołowa nadziewana grzybami
- Medaliony z kurczaka pychotka
- Pierś z kurczaka świąteczna
- Schab w chrzanowej skorupce
- Kurczak z porami w sosie curry
- Kotlety schabowe Giewont
- Pieczeń z łopatki wieprzowej
- Antrykot wołowy z jabłkami
- Świąteczny schab słodko kwaśny
- Kurczak w jarzynach pieczony
- Pieczeń huzarska
- Piersi z kurczaka z papryką na ostro
- Polędwica wołowa po atamańsku
- Kotlet schabowy z orientalnym sosem
- Żeberka wieprzowe orientalne
- Boczek lub schab wieprzowy ze śliwkami
- Boczek wieprzowy po seczuańsku
- Babka na bekonie
- Schab z aromatycznym farszem
- Schabik pachnący ziołami
- Aromatyczna pieczeń świąteczna
- Pieczeń wieprzowa świąteczna
- Włoska rolada ze schabu
- Kurczak w parmezanie
- Boeuf Strogonow Wioletty
- Kurczak z warzywami
- Kotlety z kurczaka po hawańsku
- Kurczak amiszów
- Wołowina w winnym sosie
- Polędwica wołowa pieczona z masłem musztardowym
- Polędwiczki wieprzowe faszerowane rokpolem z kukurydzą
- Filet z kurczaka w jarzynach
Wieprzowina