Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kulki miesne z papryka

 

Składniki:

 

  • 2 cebule
  • 50dag dojrzałych pomidorów
  • 1 zielona papryka
  • 1 czerwona papryka
  • 1 żółta papryka
  • 6 łyżek oleju
  • szklanka rosołu warzywnego
  • sól i pieprz
  • 1 łyżeczka oregano
  • 1 ząbek czosnku
  • pęczek natki pietruszki
  • 50dag mielonego mięsa
  • 2 jaja
  • 3 łyżki tartej bułki
  • 1/2 łyżeczka słodkiej papryki

Sposób przyrządzenia:
Cebulę pokroić. Pomidory obrane ze skóry pokroić na ćwiartki. Paprykę podzielić na ćwiartki, wydrążyc i pokroić w pasemka.2 łyżki oleju rozgrzać na patelni i zeszklić połowę posiekanej cebuli. Dodać pokrojoną paprykę,krotko podsmażyć, wlać rosół. Gotować około 5 minut. Dodać pomidory,przyprawić solą,pieprzem,oregano. Dusić 15minut.Czosnek obrać,natkę umyć i drobno posiekać. Rozgrzać łyżkę oleju i podsmażyć resztę cebuli z wyciśniętym czosnkiem, Przestudzić. Mięso wymieszać z podsmażoną cebulą z czosnkiem i połową posiekanej natki. Dodać jajo i tartą bułkę,wyrobić na masę. Doprawić solą,pieprzem i papryką. Z masy uformować małe kulki. Wysmażyć na oleju, Podawać z warzywami.

Przepis została nadesłany na konkurs “Święta z Makłowiczem” agap

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *