Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: mięso z wieprzowiny

Kotlety schabowe z musztardą Iwony

Składniki: 6 kotletów schabowych bez kości 10 dkg ziaren słonecznika 1 łyżeczka  słodkiej papryki 3-4 łyżki musztardy sól, pieprz do smaku 5 łyżek oleju Sposób przyrządzenia: Ziarna słonecznika zemleć w młynku do kawy, wymieszać z musztardą i doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką. Piekarnik rozgrzać do temperatury 250 stopni C. Kotlety okroić z błon…

Schabowe kotlety w białym winie i sosie sojowym Iwony

Składniki: 6 kotletów schabowych bez kości 4 łyżki pikantnego keczupu 1 ½ łyżki sosu sojowego 3-4 łyżki wytrawnego białego wina 1 ½ łyżki drobniutko posiekanego świeżego imbiru 4 łyżki oleju 4 cebulki dymki sól 1 łyżeczka przyprawy typu Vegeta Sposób przyrządzenia: Schabowe kotlety rozbić tłuczkiem. Wymieszać sos sojowy, keczup, wino i Vegetę, podlać kotlety i…

Nóżki wieprzowe w piwie Iwony

Składniki: 4 nóżki  wieprzowe/ pocięte w poprzeczne kawałki/ 1 duża  cebula 5 dkg smalcu ½ szklanki jasnego piwa sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Umyte nóżki obsmażyć na patelni, posolić i posypać pieprzem do smaku. Obrać cebulę, pokroić w grube plastry podsmażyć na tłuszczu, raz po raz podlewając sosem. Pod koniec pieczenia podlać piwem, zwiększyć…

Musztardowe żeberka Iwony

 

Składniki:

  • 1 kg żeberek wieprzowych
  • 1 duża cebula
  • 1 czerwona papryka
  • 30 dag pieczarek
  • szklanka bulionu warzywnego
  • 3 łyżki oleju

     

    Marynata:

  • 4 ząbki czosnku
  • 7 łyżek musztardy francuskiej
  • 1 gałązka  posiekanego rozmarynu
  • 3 łyżki sosu sojowego
  • 3 łyżki octu winnego
  • 3 łyżki płynnego miodu
  • 3 łyżki wódki
  • 3 łyżki  oleju sojowego
  • 1 łyżka mąki ziemniaczanej
  • sól, pieprz do smaku