Wołowina
- Kurczak duszony z fasolą
- Kąski z kurczaka (Chicken nuggets)
- Udka kurczaka duszone z cebulą i czosnkiem
- Zrazy wieprzowe faszerowane wątróbką
- Schab zapieczony z ananasem i serem
- Schab pieczony w bekonowej skórce
- Chrupiące, pikantne udka kurczaka
- Serca z kurczaka w cieście
- Kurczak duszony z ananasem
- Gulasz wieprzowy z pigwą
- Wiejski gulasz wołowy z podgrzybkami
- Schab wieprzowy w cieście francuskim z sosem żurawinowym
- Kurczak ala bażant
- Kurczak masłem pachnący
- Golonki ala Osobuco Millanese
- Kurczak po meksykańsku Dagi
- Kurczak po farmersku
- Kurczak w aromatycznym sosie
- Kurczak po śródziemnomorsku
- Kurczak po moskiewsku z grzybami zapieczony
- Kuropatwy pieczone w pergaminie po syberyjsku
- Mięso sarny lub jelenia marynowane po syberyjsku
- Zając po syberyjsku z kociołka
- Zając po szlachecku z makaronem pappardelle
- Golonka w piwie po bieszczadzku
- Galantyna z kurczaka w sosie wiśniowym
- Golonka pieczona z ziemniakami
- Cynaderki duszone w śmietanie
- Domowe kiełbaski pieczone w bekonie
- Schab faszerowany kapustą
- Stek wieprzowy po chłopsku
- Kurczak na sposób chiński z pędami bambusa
- Żeberka wołowe duszone w piwie
- Pikantny kurczak
- Wieprzowina z kiszoną kapustą i jabłkami
- Kurczak z miodem z posmakiem ostrości
- Polędwica wołowa z kolorowym farszem
- Schab ziołami pachnący
- Kurczak pieczony z oliwkami i grzybami
- Kurczak z ananasem pychota
- Kurczak pikantny pieczony z migdałami
- Filet z kurczaka w parmezanowej panierce
- Kurczak po brazylijsku
- Szaszłyk syberyjski
- Żeberka duszone z jarzynami
- Szaszłyk po bosmańsku
- Porkolt z wieprzowiny
- Gulasz wieprzowy z grzybami Romana
- Ozorki w sosie koperkowym
- Kurczak w miodzie
Wieprzowina