Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Schab faszerowany kapustą

Składniki:

    • 2 kg schabu z kością
    • 70 dkg kapusty białej
    • 70 dkg kapusty kiszonej
    • 1 jabłko
    • 30 dkg cebuli
    • 25 dkg masła
    • sól, pieprz


    Sposób przyrządzenia:
    Schab umyć, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem. Ostrym nożem wzdłuż całego schabu zrobić w środku otwór, czynność tą wykonywać uważnie aby nie przeciąć powłoki. Kapustę kiszoną wypłukać, zalać wodą i ugotować (nie rozgotować) Kapustę białą cienko pokroić, posolić, po 15 minutach odcisnąć sok, zalać wodą, ugotować. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podobnie jabłko. W rondlu rozgrzać połowę masła, zeszklić na nim cebulkę, dodać jabłko i dusić razem kilka minut, dodać kapustę białą i kiszoną, dokładnie wymieszać, przyprawić, a gdy si
    1)ę schłodzi dodać jajka i ponownie wymieszać. Tak przygotowanym farszem szczelnie wypełnić otwór wykonany w mięsie zamykając go wykałaczkami. Tak przygotowany schab ułożyć na blasze do pieczenia, obłożyć wiórkami masła,  piec w piekarniku przez około 1,5 godziny w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C obracając mięso i polewając często powstałym sosem. Przed podaniem pokroić na plastry.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *