Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Golonki ala Osobuco Millanese

Składniki:

    • 2 – 3 małe golonki wieprzowe
    • 5 łyżek oliwy
    • 1 łyżka masła
    • 1 szklanka wytrawnego białego wina
    • pokrojone w paski skórka z cytryny i pomarańczy
    • 2 kolorowe papryki
    • 2 pomidory
    • 1 szklanka gorącego wywaru mięsnego
    • 1 cebula
    • 3 ząbek czosnku
    • 3 łyżki mąki
    • 1 łyżeczki soli
    • 1 łyżeczki pieprzu białego mielonego
    • szczypta suszonego majeranku
    • szczypta gałki muszkatołowej mielonej


    Sposób przyrządzenia:
    Golonki oczyścić, opalić, umyć i osuszyć. Porcje mięsa obtoczyć w mące wymieszanej z solą oraz pieprzem i majerankiem. W dużym rondlu rozgrzać oliwę, obsmażyć golonki na lekki brąz. Dodać cebulę pokrojoną w krążki i rozgnieciony czosnek, smażyć jeszcze ok. 10 minut. Dodać wino, skórki pomarańczy i cytryny., oczyszczoną, pokrojoną grubo paprykę. Dusić pod przykryciem przez ok. 2 h na małym ogniu, pod koniec duszenia dodać obrane ze skórki, grubo pokrojone pomidory. W czasie duszenia dolewać od czasu do czasu po kilka łyżek gorącego rosołu. Uduszone porcje mięsa pozostawić w ciepłym miejscu, delikatnie usunąć z golonek kości.. Sos wymieszać z masłem i doprawić do smaku gałką muszkatołową i solą.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *