Wołowina
- Cytrynowe frykadelki z kurczaka
- Frykadelki z piersi kurczaka
- Rolady wołowe po myśliwsku
- Kurczak w jarzynach
- Sznycle z piersi z kurczaka smażone w cieście
- Schab w kapuście po góralsku
- Schab pieczony w ciemnym piwie
- Pulpety mięsne po meksykańsku
- Kurczak z berberysowym ryżem – Zereshk polo
- Aromatyczne udka z kurczaka
- Tappanjaki – wieprzowe „frytki”
- Szaszłyk huculski z grilla
- Roladki wieprzowe zapieczone pod serowo porzeczkową skorupką
- Wieprzowina duszona z papryką chili
- Kurczak w kurkumie
- Kotlet wieprzowy z bananami
- Dza-yu
- Ragu z wieprzowiny i ziemniaków
- Pieczeń wieprzowa Chai – Sui
- Gulasz wołowy po meksykańsku
- Kurczak w pomarańczowej glazurze
- Filet z kurczaka z ananasem i fasolką
- Filet z kurczaka szpikowany zielonym pieprzem
- Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej panierce
- Wołowina ze śliwkami
- Paluszki z wołowiny
- Wołowina na sposób chiński
- Piersi z kurczaka po hindusku
- Filet z kurczaka z mango
- Pierś z kurczaka z pieczarkowo-orzechowym farszem
- Piersi z kurczaka po meksykańsku
- Filet z kurczaka po włosku
- Rolada z boczku wieprzowego
- Schab szpikowany czosnkiem i pieprzem
- Piersi kurczaka po indonezyjsku
- Udka kurczaka marynowane w piwie
- Klopsiki wieprzowe gotowane po alzacku
- Zraziki z kurczaka z migdałami
- Piersi z kurczaka w zielonym sosie
- Kurczak z serem mozarella
- Podudzia kurczaka w serowej panierce
- Piersi z kurczaka z niespodzianką
- Udka z kurczaka duszone w piwie
- Piersi z kurczaka nadziewane papryką
- Pieczeń wołowa z jabłkami
- Polędwica wołowa nadziana grzybami
- Antrykot wołowy z pieczarkami
- Kotlet z kurczaka w majonezowym sosie
- Kurczak po wiejsku
- Piersi z kurczaka w sosie pesto
Wieprzowina