Wołowina
- Schabowy przekładaniec
- Sztuka mięsa
- Ozorek wołowy pychotka
- Żeberka ogniste pychotka
- Kurczak nadziewany pychotka
- Pieczeń wieprzowa pychotka
- Pieczeń wołowa pychotka
- Befsztyk pychotka
- Żeberka pychotka
- Polędwiczki wieprzowe w śmietanowym sosie
- Aromatyczny schab pieczony
- Ziołowy rumsztyk
- Zrazy wołowe zawijane
- Kotlet schabowy w pieprzowej panierce
- Befsztyk tatarski
- Rolady z dzika (lub z wołowiny)
- Medaliony z kurczaka
- Kurczak w tortilli
- Pyszne i tanie kotlety z piersi kurczaka
- Filet z kurczaka w marynacie jogurtowej z pieczonymi ziemniakami podane z gotowanymi warzywami
- Karkówka w śmietanie
- Placuszki z kurczaka
- Filety z kurczaka z morelami
- Pierś kurczaka w wiórkach kokosowych
- Pieczony boczek
- Piersi Kurczaka
- Pieczony karczek
- Żeberka z miodem
- Potrawka z kurczaka po grecku
- Gulasz z karkówki w piwie i miodzie
- Schab zawijany z migdałami*
- Kurczak Kolumba*
- Kurczak czosnkowy*
- Boczek zapiekany z cebulką i czerwoną papryką
- Pierś kurczaka w delikatnej poświacie migdałowej
- Gulasz mięsny z pieczarkami
- Pikantne żeberka
- Steki wołowe marynowane
- Befsztyk na sposób angielski
- Pikantne polędwiczki wieprzowe
- Golonka na sposób niemiecki
- Zrazy po Duńsku*
- Schab faszerowany
- Filet z kurczaka z ananasami
- Pastasciutta*
- Panierowane żeberka*
- Wołowina po żydowsku
- Befsztyk tatarski 2
- Polędwica wołowa faszerowana
- Polędwiczki wieprzowe w śmietanowym sosie
Wieprzowina