Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Befsztyk pychotka

Składniki:


  • 50 dag polędwicy (środkowej)
  • 5 dag masła
  • łyżka oliwy z oliwek
  • gęsta dobra śmietana
  • zielone szparagi
  • ryż
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Ryż ugotować w duzej ilości wody, odcedzić, pozostawić w cieple. Mięso pokrajać na porcje, rozbić lekko dłonią. Nadać nożem okrągłą formę, posmarować oliwą, lekko posolić. Natomiast, aby mięso z solą nie leżało długo, na okrągłej grubej patelni rozgrzać masło z oliwą, położyć mięso. Czynność wykonać bardzo szybko. Nie zdejmować patelni z ognia. Gdy się już mięso zrumieni po jednej stronie, przewrócić widelcem na drugą. Smażyć do czasu uzyskania odpowiedniej krwistości ( patrz tutaj ) Można też polędwicę w przypadku większej ilości gości usmażyć w całości i przed podaniem pokroić w plastry, będzie równie smaczna.
Szparagi oczyścić i ugotować ( patrz tutaj)
Danie podawać udekorowane kleksem śmietany i ziołami.
Uwaga! Ponieważ czas obróbki kulinarnej gra ważną rolę należy dokładnie zaplanować przygotowanie befsztyków i szparagów.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *