Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: wołowa

Zupa z wołowymi żeberkami

Składniki: 50 dkg żeberek wołowych ½ cebuli 1 ząbek czosnku odrobina tartego imbiru curry do smaku 1 łyżka mąki pszennej 1 łyżka masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyte mięso zalać w rondlu 1,5 litra zimnej wody, doprowadzić do wrzenia, gotować powoli aż mięso zmięknie. Na patelni rozgrzać masło, dodać obrany, pokrojony czosnek i cebulę, chwilę…

Zupa Teresy z wołowymi żeberkami

Składniki: 50 dkg żeberek wołowych ½ cebuli 1 ząbek czosnku odrobina tartego imbiru curry do smaku 1 łyżka mąki pszennej 1 łyżka masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyte mięso zalać w rondlu 1,5 litra zimnej wody, doprowadzić do wrzenia, gotować powoli aż mięso zmięknie. Na patelni rozgrzać masło, dodać obrany, pokrojony czosnek i cebulę, chwilę…

Polędwica wołowa z grilla

Składniki: 50 dkg polędwicy wołowej Marynata: ½ szklanki oleju 1 łyżka musztardy 3 łyżki soku z cytryny kilka listków mięty sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone mięso pokroić w plastry. Składniki marynaty wymieszać. W grubej plastikowej torbie umieścić mięso, dodać marynatę, zamknąć torbę, potrząsać nią chwilę, odłożyć do lodówki  na minimum 2 godziny. Smażyć…

Wołowina duszona z czerwoną kapustą

Składniki: 30 dkg pokrojonej w kostkę wołowiny bez kości 25 dkg posiekanej, czerwonej kapusty 10 dkg obranych, rozdrobnionych orzechów włoskich 1 posiekany ząbek czosnku 1 posiekana mała cebula 1 łyżka sosu sojowego 4 łyżki oliwy 1 łyżka soku cytrynowego 1 łyżka musztardy Sposób przyrządzenia: Mięso w miseczce polać sosem sojowym, wymieszać, odstawić na 30 minut,…

Sos z pieczarek

Składniki: przecier pomidorowy 500 ml pieczarki 30 dag cebula 1 sztuka czosnek 1 ząbek ser żółty starty 10 dag mięso mielone wołowe 15 dag sól pieprz zielenina olej 1/4 łyżki gałka muszkatołowa zioła prowansalskie cukier 1 szczypta Sposób przyrządzenia: Mięso należy połączyć z przyprawami, ziołami i czosnkiem przeciśniętym przez praskę lub zgniecionym. Na patelni, na…