Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Boczek zapiekany z cebulką i czerwoną papryką

Składniki:

    • 1 kg boczku surowego (kawałek w kształcie kwadratu)
    • 1 średnia cebula
    • ¼ papryki czerwonej
    • olej, folia do żywności
    • nici do sznurowania
    • produkty Kamis:
    • 1 łyżkę Przyprawy do mięsa wieprzowego
    • 2 łyżki Warzywka

    Przygotowanie:
    Cebulę pokroić w plastry. Boczek natrzeć Warzywkiem, wierzch obłożyć cebulą, zawinąć w folię do żywności i odstawić na 3 dni do lodówki. Boczek wyjąć z folii i zdjąć cebulę. Boczek opłukać pod bieżąca wodą i natrzeć od środka Przyprawą do mięsa wieprzowego. Na środku, na całej długości, ułożyć cebulę i pokrojoną w centymetrowe paski paprykę. Złożyć na pół i zasznurować. Posmarować olejem, ułożyć w brytfance, przykryć i wstawić do piekarnika nagrzanego do 200° C. Po 40 minutach odkryć. Piec jeszcze przez ok. 1 godz. w temp 180° C, co 10 minut polewając sosem z pieczenia.
    Przepis nadesłany przez Kamis – Przyprawy SA

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *