
Składniki:
- 1 kg boczku wieprzowego
- 4 łyżki oliwy
- 3 ząbki czosnku
- ½ łyżeczki słodkiej papryki
- ½ łyżeczki ostrej papryki
- ½ łyżeczki kolendry
- 1 łyżeczka rozmarynu
- 2 listki laurowe
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 2 kg ziemniaków 80 dkg wędzonego boczku 25 dkg pieczarek 1 ½ szklanki słodkiej śmietany sól, pieprz do smaku 1 duża cebula Sposób wykonania: Ziemniaki obrać, umyć i pokroić w plastry. Boczek pokroić w plastry, cebulę obrać i pokroić w talarki, pieczarki pokroić w cienkie plastry. Do żaroodpornego naczynia wkładać kolejno boczek, ziemniaki, cebulę…
Składniki: 6 ziemniaków 3 cebule 3 twarde jabłka 60 dkg cienkiej kiełbasy 30 dkg bekonu natka pietruszki sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Obrane jabłka, ziemniaki i cebulę pokroić w dużą kostkę, kiełbasę w talarki, boczek w dużą kostkę. W garnku przesmażyć kiełbasę i boczek dodać ziemniaki i cebulę, przesmażyć, podlać ½ litra gorącej wody,…
Składniki: 25 dkg boczku pokrojonego w średniej wielkości kostkę 1 łyżka masła ¼ szklanki pokrojonej w kostkę cebuli ¼ szklanki pokrojonej w plasterki łodygi selera naciowego 1 szklanka bulionu drobiowego 1,5 szklanki mleka 2 pokrojone w kostkę pieczone w mundurkach ziemniaki śmietana kremówka sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Pokrojony w kostkę boczek obrumienić na patelni. W…