Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Filet z kurczaka w marynacie jogurtowej z pieczonymi ziemniakami podane z gotowanymi warzywami

Składniki:

    • Filet z kurczaka 2 szt.
    • Ziemniaki średnie 8 szt.
    • Brokuł 0,1 kg
    • Kalafior 0,1 kg
    • Jogurt naturalny gesty 1 szt.
    • Olej 1 l
    • Cukier 4 łyżeczki

    Produkty KAMIS:

    • Marynata do kurczaka Złocista 1 torebka
    • Przyprawa do frytek paprykowa 2 łyżeczki
    • Ocet balsamiczny 1-2 łyżki
    • Bazylia 1/2 łyżeczki
    • Oregano 1/2 łyżeczki
    • Warzywko 2 łyżki

    Sposób przyrządzenia:
    Filety umyć i osuszyć. Jogurt naturalny połączyć z przyprawą do kurczaka i dokładnie wymieszać. Do gotowej marynaty włożyć filety i marynować 12 godzin. Ziemniaki ugotować w skórkach na pół-twardo (gotować ok.10-15min.) Następnie ziemniaki zahartować. Gdy będą zimne pokroić w cząstki. Brokuły i kalafior ugotować (al dente) w wodzie z dodatkiem Warzywka i cukru. Filety usmażyć na patelni. Ziemniaki opiec we frytkownicy na złoty kolor, posypać pikantną przyprawą do frytek. Brokuły i kalafior gdy będą gotowe przełożyć do miski, wymieszać z oregano, bazylią i octem balsamicznym. Wszystko ułożyć na talerzu. Podawać z białym winem.
    Przepis został nadesłany na konkurs Kamis. Autor: Kuki344

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *