Składniki:
- 2 piersi kurczaka
- 10 dag migdałowych płatków
- 2 jajka
- 6 dag masła
- 3 łyżki sherry
- sól
- biały pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 80 dkg piersi indyka sól, pieprz do smaku Marynata: 5 łyżek oleju 1 ½ łyżki sosu sojowego łyżeczka papryki łyżeczka imbiru Sposób wykonania: Umyte, osuszone mięso pokroić w plastry , z każdego wykroić po 2 medaliony. Każdy zbić lekko tłuczkiem, natrzeć solą i pieprzem. Wszystkie składniki marynaty wymieszać. Marynatą posmarować mięso, owinąć w folię…
Składniki: 1 kg filetów z kurczaka 3 łyżki musztardy kostka masła 6 łyżek majeranku 3 łyżki miodu Sposób przyrządzenia: Mięso z kurczaka myjemy, osączamy na papierowym ręczniku i kroimy w kosteczkę, obtaczamy w majeranku i chłodzimy. Na patelni na małym ogniu roztapiamy masło, wlewamy uprzednio przygotowany sos musztardowo- miodowy i zapiekamy w temperaturze 180 stopni…
Składniki: 50 dkg piersi z indyka 2 łyżki masła 1 cebula 2 ząbki czosnku ½ łyżeczki kminku 3 pomidory sok z ½ cytryny kilkanaście obranych ze skórki migdałów posiekana natka pietruszki sól, pieprz, curry do smaku Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, osuszyć. Pokroić w plastry o grubości 1 cm, obsmażyć na złoty kolor. Obsmażone plastry pokroić…