Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rolada z indyka z warzywnym farszem

Składniki:

  • 1 kg piersi z indyka
  • 2 łyżki oleju
  • 1 szklanka bulionu drobiowego
  • 1 szklanka wody
  • Soł, pieprz

Farsz:

  • pęczek natki pietruszki
  • 2 pietruszki lub 1 średni seler
  • 1 mała cukinia
  • 1 pęczek zielonej cebulki
  • 1 cebula
  • 2 łyżki masła
  • 1 mała bułka2 żółtka jaj
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Mięso umyć, osuszyć. Długim ostrym nożem rozkroić tak aby uzyskać duży płat mięsa. Ułożyć go między kawałkami folii i używając młotka do mięsa rozbić, przyprawić solą i pieprzem, odłożyć. Przygotować farsz. Cebulę, cukinię i pietruszkę obrać, pokroić w drobną kostkę, zieloną cebulkę i natkę posiekać. W rondlu rozgrzać masło. Dodać rozdrobnione warzywa, pokrojoną w kostkę bułkę, przyprawić i dusić powoli aż składniki zmiękną. Schłodzić, dodać żółtka jaj. Wymieszać ewentualnie doprawić solą i pieprzem oraz ulubionymi ziołami. Na płacie mięsa równomiernie rozsmarować farsz, ciasno zwinąć, obsznurować. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C polewając powstałym sosem i obracając aby mięso równomiernie się rumieniło. Znakomicie smakuje zarówno na zimno jak i na gorąco.
Farsz można zmieniać zależnie od upodobań.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *