Wołowina
- Bryzol z boczkiem
- Wieprzowina z pieczarkami
- Pieczeń wołowa ŕ la jardiničre
- Rolada wieprzowa z papryką
- Polędwica z pieprzem
- Pieczeń w galarecie
- Wołowina z kurkami
- Kurczak w sezamie
- Strogonow z polędwicy
- Pieczony schab z migdałową skórką
- Schab w czarnej kawie
- Kotlety po bakonsku
- Polędwica z borowikami
- Klops wołowy
- Pieczeń wołowa w śmietanie z grzybami
- Wołowina zawijana z wątróbką
- Szmurowana wieprzowina
- Polędwica po szlachecku*
- Schab wieprzowy po wiedeńska
- Polędwiczki po hiszpańsku
- Chilli con carne
- Opieczone na chrupiąco carpaccio
- Duszona pieczeń wieprzowa w białym winie z czosnkiem, włoskim koprem i rozmarynem
- Pieczone małe kurczaki z boczkiem, nadziewane ziemniakami i szałwią
- Udka z kurczaka z cytryną i porami
- Wołowina po debreczyńsku
- Golonka duszona
- Golonka w piwie
- Kurczak po polsku 2
- Sztufada wołowa
- Kurczak na ryżu
- Sałatka z kurczaka na kanapki II
- Kanapkowa sałatka z kurczaka
- Kurczak w sezamie II
- Wołowina w sosie myśliwskim
- Polędwica wołowa z suszonymi śliwkami
- Wołowina w curry
- Zrazy po nelsońsku
- Kurczak panierowany
- Piersi z kurczaka Tandoori
- Gulasz pustelnika
- Sztuka mięsa z sosem
- Wołowinka z warzywami
- Comber z sarny rolowany z kozim serem*
- Pasztet z zająca na zimno
- Polędwica wołowa z papryką
- Pierś z kurczaka faszerowana bananem
- Schab z cebulkami
- Pasztet z zająca na ciepło
- Wołowina po meksykańsku
Wieprzowina