Wołowina
- Wieprzowina leśnych ludzi
- Polędwica z dzika
- Pieczona polędwica z rabarbarem
- Kurczak Tandoori (1)
- Pieczony schab z nadziewanymi jabłkami
- Bażant marynowany
- Kuropatwy pieczone
- Bryzol z polędwicy wołowej
- Wołowina duszona w piwie
- Zając po węgiersku
- Limonkowy (lub cytrynowy) panierowany kurczak
- Powoli pieczony kurczak z czosnkiem i cytryną
- Paszteciki
- Pasztecik z gotowanej wieprzowiny
- Mięso jelenia – kilka informacji.
- Comber jelonka w cieście francuskim
- Steki z combra jelenia z musem morelowym i zielonym makaronem
- Gulasz z wieprzowiny
- Steki z jelenia z sosem bearneńskim
- Pieczeń z jelenia duszona w sosie jałowcowym z makaronem wstążki
- Kuropatwy z kwaszoną kapustą z jabłkami
- Filety z piersi dzikiej kaczki w powijakach z boczku
- Udka bażancie marynowane w pigwowej zalewie
- Wołowina po burgundzku
- Wołowina na ostro
- Bażant z nadzieniem 2
- Dzikie ptactwo – kilka rad praktycznych
- Peczeń z dzika w pieprzu z sosem pomidorowym i czosnkiem oraz zielonymi szparagami
- Kotlety z warchlaka marynowane w piwnej zalewie
- Udziec warchlaka z mandarynkami i z domowymi kluseczkami
- Kuropatwy na grzankach
- Polędwica z dzika z sosem orzechowym i dofinkami (kulkami ziemniaczanymi)
- Mięso z dzika – w kilku slowach
- Dziki królik z kamionki
- Comber dzikiego królika z sosem jabłkowym
- Dziki królik pieczony
- Filety z zająca z wiśniowym ryżem
- Zając, dziki królik – kilka rad praktycznych
- Golonka z jabłkami
- Kuropatwy z porzeczkami
- Schab z morelami 2
- Gruszki- zraziki
- Gulasz z jelenia
- Staropolska szynka
- Kurczakowe curry
- Rolada śląska wołowa
- Schab pieczony po warszawsku.
- Szynka z dzika z bakaliami
- Gulasz wykwintny
- Pasztet mieszany z dziczyzny
Wieprzowina