Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gulasz z wieprzowiny

Skład:

  • 1 łyżka masła
  • 675 g chudej wieprzowiny bez kości
  • 225 g pieczarek
  • 2 cebule białe
  • 3 łyżki mąki pszennej
  • 125 ml śmietany 36%
  • 500 g ugotowanego ryżu
  • 375 ml rosołu z kurczaka

 

Sposób wykonania:

W garnku rozgrzać masło, włożyć wieprzowinę pokrojoną w kostkę i podsmażyć. Wieprzowinę wyjąć z garnka. Na pozostały ze smażenia tłuszcz wrzucić pokrojone pieczarki i posiekaną cebulę, i smażyć do miękkości. Posypać mąką i smażyć przez kilka min. Dodać rosół, śmietanę i zagotować. Wieprzowinę ponownie włożyć do garnka, dodać przyprawę i dusić przez 45 min. Podawać z ryżem. to jest ciut udoskonalony przepis ze strony Kamisa. Podaje źródło żeby nikt mi nic nie zarzucił. Udoskonalony na bazie moich doświadczeń.

 

 

 

 

1 comment for “Gulasz z wieprzowiny

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *