Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Mięso z dzika – w kilku slowach

 Chyba nie ma takiego myśliwego, który nie byłby dumny, że udato mu się upolować to zwierzę należące do najniebezpieczniejszych okazów dzikiej fauny.

Dzik to sprytny i bojowy przeciwnik, który zazwyczaj potrafi się dobrze bronić. Nie na darmo więc gorąco upragnionym trofeum myśliwskim są duże zakrzywione kły dzika (dolne – szable, długości około 21 cm, i górne – fajki, długości około 15 cm), w które uzbrojony jest wyciągnięty ryj (gwizd) dorosłego odyńca.

Warchlaki (zwane też pasiakami) i przelatki – jednoroczne lub dwuletnie młode zwierzęta – mają bardzo delikatne i aromatyczne mięso. Tak więc idealną niespodzianką dla smakoszy będzie zaserwowanie im potrawy z mięsa tych młodych zwierząt, by mogli się nimi delektować.

1 comment for “Mięso z dzika – w kilku slowach

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *