Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Filety z zająca z wiśniowym ryżem

 

250 g długoziarnistego ryżu

wrzucić do

1 I wrzącej osolonej wody

i gotować 15 minut do miękkości z

1 słoika wiśni (670 g)

przełożyć wiśnie z ich sokiem do garnka, dodać

1 laskę cynamonu

oraz

5 goździków

i doprowadzić do wrzenia, po zagotowaniu zestawić garnek z ognia i odstawić na około 15 minut, by wiśnie przeszły smakiem korzennych przypraw następnie łyżką cedzakową wyjąć wiśnie, wmieszać je do ryżu i odstawić w ciepłe miejsce

1 łyżkę skrobi ziemniaczanej

rozmieszać w

2 łyżkach wody

i wlać do soku wiśniowego, zagotować, następnie wmieszać

20 ml likieru wiśniowego

oraz

1 łyżkę ostrej musztardy

i doprawić do smaku

solą, cukrem
100 g migdałowych makaroników

z grubsza rozgnieść, następnie drobno zemleć w maszynce

4 filety z zająca (po 150 g każdy)

obmyć pod bieżącą zimną wodą, obsuszyć, przyprawić

solą, pieprzem

i obtoczyć w zmielonych na panier makaronikach, roztopić

30 g masła sklarowanego

i obsmażać na nim filety z zająca przez 4 minuty ze wszystkich stron, następnie zawinąć je w folię aluminiową, odstawić w ciepłe miejsce, ryż wiśniowy z filetami z zająca rozłożyć na talerzach, podawać z sosem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *