Wołowina
- Kotlety wołowo-ziemniaczane
- Wołowina smażona z kalafiorem
- Karkówka duszona z cebulą
- Pikantna wołowina z marchewką
- Wołowina z zielonym groszkiem
- Carpaccio z parmezanem Wioletty
- Wieprzowina z nutą imbiru
- Jagnięcina w sosie z czerwonego wina
- Kurczak pieczony z ziemniakami
- Kurczak w sosie musztardowym
- Kurczak curry z kawałkami gruszek i jabłka
- Bażant w sosie porzeczkowym
- Chrupiące sznycelki z sarniny z ziołami
- Schab z glazurowanymi jabłkami i cebulkami
- Udziec jagnięcy w chrupiącej panierce
- Kuropatwa pomidorach i oliwkach
- Kurczak duszony w winie z pomidorami
- Bażant w owocowym sosie
- Pulpety jagnięce z nutą cynamonu
- Kawałki kurczaka w cieście
- Filet z kurczaka po Kijowsku
- Udka kurczaka w słodko kwaśnym pomarańczowym sosie
- Piersi kurczaka w sosie śliwkowym
- Udka kurczaka na czerwono
- Polędwica w musztardowym sosie
- Wieprzowina douszna z kawałkami warzyw
- Szaszłyki z piersi kurczaka z patelni
- Kuropatwa okryta czerwoną kapustą
- Schab z nutą szałwii
- Schab w ziołach prowansalskich
- Rolada z kurczaka z morelowym nadzieniem
- Kurczak z orzechowym nadzieniem
- Schabowe szaszłyczki w miodowym sosie
- Wołowy gulasz Paulli
- Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami kalifornijskimi
- Królik w grzybkach
- Kurczak w kokosowym sosie curry
- Czosnkowy kurczak
- Szaszłyczki z papryki i kurczaka
- Piersi kurczaka schowane w szpinaku
- Kurczak po Szanghajsku
- Mufinki z wołowiny
- Dzika kaczka oblana sosem jałowcowym
- Schabowe zapiekane z jabłkami
- Kurczak z fasolką szparagową z kawałkami pomarańczy
- Kurczak z kawałkami moreli
- Piersi kurczaka w sosie szafranowym z makaronem
- Boczek pieczony na sposób chiński
- Duszony królik w musztardowym sosie
- Steki w serowym sosie
Wieprzowina