Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kurczak z fasolką szparagową z kawałkami pomarańczy

Składniki:

  • 1 kg filetów z piersi kurczaka
  • 1 pomarańcza
  • 5 dag orzeszków ziemnych
  • 1 łyżeczka oleju sezamowego
  • 1 łyżka oleju rzepakowego
  • 2 łyżki powideł śliwkowych
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 15 dag fasolki szparagowej
  • 1 główka sałaty
  • szczypta imbiru
  • sól
  • pieprz

    Sposób wykonania:
    Na suchej patelni obsmażyć orzeszki po czym orzeszki wyjąć, wlać olej i zarumienić na nim mięso po czym również wyjmujemy, kroimy w paseczki i ponownie wrzucamy na patelnie.
    W między czasie  pomarańcze przekroić na pół, z jednej połówki wycisnąć sok a drugą obrać i pokroić na kawałki.
    Następnie sok z pomarańczy  wymieszać z sosem sojowym oraz powidłami i dodajemy do mięsa.
    Posypać jeszcze mięso startą skórką z pomarańczy oraz imbirem.
    Fasolkę ugotować w osolonej wodzie.
    Na koniec w salaterce układamy liście sałaty, na niej rozkładamy odcedzoną fasolkę a na fasolce kawałki kurczaka razem z sosem, każdą warstwę przysypać orzeszkami.
    Samą górę udekorować kawałki pomarańczy.

    Przepis został nadesłany na konkurs "Dania wszelakie" przez Podkomorze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *