Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Królik w grzybkach

Składniki:

  • 1, 2 kg mięsa króliczego
  • łyżka oliwy
  • 30 dag masła
  • 3 szalotki
  • natka pietruszki
  • łyżka mąki
  • 2 kieliszki białego wina
  • 30 dag świeżych grzybów
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Królika pokroić na duże kawałki, które obsmażyć na rozgrzanej oliwie i maśle po czym posypać je posiekaną szalotką oraz natką pietruszki, pozostawić na ogniu aby cebulka zmiękła.
    Następnie oprószyć całość mąką oraz wlać wino.
    Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Nadal dusić ok. 1 godz. pod przykryciem.
    Po tym czasie dodać obrane i pokrojone grzyby oraz koncentrat pomidorowy rozprowadzony odrobiną wody.
    Trzymać na ogniu ostatnie 20-30 min.

    Przepis został nadesłany na "Konkurs z Kolażem" przez Paulla

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *