
Składniki:
- kilka króliczych nóg
- 2 łyżki masła
- 3 szalotki
- 3 ząbki czosnku
- 3 łyżki musztardy
- 2 kieliszki białego wytrawnego wina
- 400 ml kwaśnej śmietany (18%)
- świeży rozmaryn
- liść laurowy
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 450 g pomidorów koktajlowych 3 łyżki oliwy ½ łyżeczki cukru 70 g mięsa z królika 1 łyżka mąki 1 cebula 1 ząbek czosnku 3 łyżki orzeszków piniowych 150 ml rosołu z kurczaka 1 łyżka soku z cytrony 12 listków szałwii sól pieprz 3 łyżki masła 100 g greckiego ciasta filo Sposób wykonania; Pomidorki ułożyć…
Składniki: 2 sprawione średniej wielkości króliki 10 dkg margaryny 400 ml różowego wina 6 gałązek tymianku 6 gałązek rozmaryny ½ szklanki borówek 8 gruszek sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Mięso pokroić na 8 kawałków, natrzeć solą i pieprzem, obsmażyć na margarynie, wlać wino, dodać zioła, piec w temperaturze 200 stopni C około 45 minut.…
Składniki: 1 tuszka królika przecięta wzdłuż na połowę 5 dkg rozpuszczonego masła 4 gałązki rozmarynu 1 łyżeczka pieprzu sól morska sok z cytryny Sposób przyrządzenia: Tuszkę królika dokładnie umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem, zrosić sokiem z cytryny. Dwa duże kawałki grubej folii aluminiowej posmarować masłem, ułożyć na nich połówki królika, gałązki rozmarynu, folię szczelnie…