Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Makaron wstążki z roladkami z soli

Składniki:

  • 200 g krewetek
  • 20 g śmietany
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 1 łyżka przyprawy do ryb
  • 4 filety z soli
  • ½ szkl. białego wina
  • 100 ml bulionu rybnego
  • 500 g makaronu wstążek
  • 6-8 pomidorów
  • masło
  • bazylia
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Krewetki zmiksować razem ze śmietaną po czym doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstałą masę podzielić na pół i do jednej dodać zioła oraz przyprawę do ryb.
    Następnie dwa filety posmarować masą krewetkową a dwa masą krewetkową z ziołami.
    Zawinąć je w roladki i ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać je winem oraz bulionem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do1 80 stopni i zapiekać ok. 20 min.
    W między czasie ugotować makaron wg. przepisu na opakowaniu.
    Pomidory pokroić w kostkę i poddusić lekko na rozgrzanym maśle, wówczas doprawić je do smaku solą oraz pieprzem.
    Makaron odcedzić a roladki pokroić w plastry i ułożyć na makaronie.
    Polać całość pomidorowym sosem i przybrać listkami bazylii.

    Przepis został nadesłany na "Konkurs z Kolażem" przez Ewelina M

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *