Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Chrupiące, pikantne udka kurczaka

Składniki:

    • 4 udka kurczaka
    • olej
    • 1 szklanka płatków kukurydzianych
    • posiekana natka pietruszki
    • sól, pieprz
    • 30 dag mąk
    • 150 ml wody mineralnej
    • 200 ml mleka
    • 1 jajko
    • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
    • ½ łyżeczki chili
    • 2 łyżki octu


    Sposób przyrządzenia:
    Udka umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem, odłożyć w chłodne miejsce. Mąkę przesiewamy do miski, dodajemy proszek do pieczenia, ocet i sól. Mieszamy mikserem wodę z mlekiem, jajkiem, chili i octem. Powoli wlewamy do mąki z dodatkami. Mieszamy aż powstanie gładkie jednolite ciasto. Odstawiamy na kilkanaście minut. Płatki kukurydziane mieszamy z natką pietruszki. Przyprawione udka moczymy w przygotowanym cieście, pozwalamy aby nadmiar obciekł i obtaczamy w płatkach wymieszanych z natką pietruszki. Smażymy ąz mięso będzie miękkie, a panierka pięknie się zezłości. Podajemy z ziemniakami piure i dodatkami. Polecam, pychota.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *