Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Poledwiczka a’la Student-Burżuj

Składniki:

    • jeden kawałek polędwiczki wieprzowej
    • 3 cebulki
    • ananas
    • ½ kg pieczarek
    • śmietana
    • ryż
    • kurkuma, papryka ostra
    • zioła prowansalskie, bazylia, oregano
    • oliwa z oliwek


    Sposób przyrządzenia:
    Do gara cebulkę, niech się rumieni, na to polędwiczka krojona jak na gulasz, niech się dusi. dodajemy do tego kurkumę, zioła prowansalskie, bazylię i paprykę ostrą. Po kilku minutach puści sok i się będzie ładnie dusić. Ryżyk swoją drogą, nie ma tu żadnej filozofii. Pieczarki obieramy i kroimy w większe takie kawałki, małe pieczarki mogą iść w całości, większe na 2, a największe pieczary na 4 identyczne części. Dusimy je dodając oregano. jak już się nam polędwiczka udusi ładnie, dodajemy kawałki ananasa. (pamiętajmy o mieszaniu, zwykle nie trzeba dodawać wody, ale jeśli jest jej sucho naprawdę, to można dodać- w końcu ma się dusić). Na 2 minuty przed zdjęciem wszystkiego z ognia do pieczarek dodajemy śmietanę 18%, tak żeby ładnie nam je wszystkie pokryła. ważne żeby się nie zważyła:) no i tyle! smacznego! a, super jest jak się poda jeszcze ogóreczka takiego ładnego, dużego, zielonego, lekko solonego.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *