Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotlet schabowy z orientalnym sosem

Składniki:

    • 50 dkg schabu bez kości
    • 20 dkg białej kapusty
    • 3 łyżki mąki
    • ½ szklanki tartej bułki
    • sok cytrynowy
    • zielona pietruszka
    • 1 jajko
    • olej
    • sól, pieprz
  • Sos:

    • 3 łyżki keczupu
    • 1 łyżeczka sosu sojowego
    • 1 łyżeczka musztardy
    • 2 łyżki wódki

Sposób przyrządzenia:
Wszystkie składniki sosu zmiksować, przełożyć do miseczki. Mięso umyć, osuszyć, pokroić na kotlety, lekko rozbić, przyprawić solą i pieprzem. Każdy kotlet obtoczyć w mące, jajku, obtoczyć w tartej bułce. Na patelni rozgrzać olej, smażyć kotlety przez 10 minut. Odstawić w ciepłe miejsce. W rondlu doprowadzić do wrzenia wodę, obgotować w niej przez 5 minut (można dłużej jeśli ktoś lubi) drobno posiekaną kapustę, odcedzić, zakwasić sokiem z cytryny, przyprawić solą i pieprzem. Kotlety pokroić w pasy o szerokości około 2 cm, ułożyć na porcji kapusty. Udekorować zieleniną i cytryną. Sos podać w osobnej miseczce. Znakomicie smakuje z frytkami
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *