Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Schab pieczony z rozmarynem

 

Składniki:


Sposób przyrządzenia:
Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni C. Z powierzchni mięsa usunąć resztki tłuszczu i błony. Za pomocą ostrego noża wykonać na mięsie 10 nacięć o głębokości około 1 cm. Czosnek wymieszać z rozmarynem i natrzeć nimi mięso. Posolić i posypać papryką. Do naczynia żaroodpornego wlać rozpuszczone masło dodać posiekaną cebule, ułożyć wen mięso i polać olejem. Naczynie przykryć pokrywą lub folią aluminiową i piec mięso w piekarniku przez  1 godzinę. Następnie odkryć , obniżyć temperaturę do 160 stopni i dopiec polewając powstałym sosem przez 20 minut. Podawać na zimno lub ciepło.
 

    • 1, 5 kg schabu bez kości
    • 2 łyżki posiekanego rozmarynu
    • 4 posiekane ząbki czosnku
    • 1 łyżeczka soli
    • 1 łyżeczka papryki
    • 1 posiekana cebula
    • 2 łyżki masła
    • ¼ szklanki oleju

1 comment for “Schab pieczony z rozmarynem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *