
Składniki:
- 2 kg szynki wieprzowej
- szklanka płatków migdałowych
- sok z 2 małych cytryn
- 3-4 ząbki czosnku
- sól, pieprz do smaku
- zioła świeże/ tymianek, rozmaryn, natka pietruszki/
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 3 wieprzowe polędwiczki po strąku zielonej i czerwonej papryki ½ szklanki oleju 1 cebula Vegeta pikantna po 2 gałązki tymianku i rozmarynu ½ cytryny sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Cebule obrać pokroić w cieniutkie krążki. Z cytryny zetrzeć skórę i wycisnąć sok. Olej wymieszać z cebulą, listkami tymianku i rozmarynu, trzema łyżkami Vegety.…
Składniki: 1 kg schabu lub karczku wieprzowego Marynata: sok jabłkowy cynamon, goździki do smaku sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, osuszyć, pokroić na kotlety o grubości 2 do 2,5 cm, lekko rozbić młotkiem do mięsa. Składniki marynaty wymieszać, zalać nimi kotlety, odłożyć do lodówki na kilka godzin. Piec na dobrze nagrzanym grillu z…
Składniki: 50 dkg schabu lub karczku pokrojonego na kotlety Marynata: ¼ szklanki wina granulowany czosnek, pieprz, papryka, sos sojowy, sól do smaku Sposób przyrządzenia: Składniki marynaty wymieszać. Umyte i lekko rozbite młotkiem do mięsa kotlety umieścić w worku nylonowym, dodać marynatę, odstawić do lodówki na kilkanaście godzin kilkakrotnie je w tym czasie obracając. Piec na…