Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Argentyński soczysty stek wołowy z rusztu

Składniki:

• 2 duże steki (po 6O – 7O dag)
• 2 łyżki oleju lub oliwy
• sól
• świeżo mielony czarny pieprz
• 2 pomidory (najlepiej malinowe)
• łyżka masła lub margaryny
• pół pęczka natki
• czubata łyżka tartej bułki

Sposób przyrządzenia:
Mięso smarujemy olejem z każdej strony.
Układamy na nagrzanym ruszcie lub grillu, pieczemy 15 – 20 minut, od czasu do czasu odwracając. Można też usmażyć porcje mięsa na patelni teflonowej – najpierw po minucie z obu stron na mocnym ogniu, a następnie po 8 minut na mniejszym.
Gotowe steki posypujemy solą i pieprzem. Pomidory przekrawamy na połówki, posypujemy startym na wiórki masłem, solą, pieprzem, posiekaną natką i tartą bułką. Układamy na ruszcie (najlepiej na specjalnej tacce), pieczemy 5 minut. Pomidory podajemy do steków.
Doskonałym dodatkiem do tak przyrządzonego dania są również pieczone ziemniaki nadziane czosnkowym twarożkiem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *