Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rolada z piersi kurczaka w stylu greckim

Składniki na 2 porcje:

  • podwójna pierś z kurczaka
  • ser feta pełnotłusty ( 1/3 opakowania),
  • oliwki zielone krojone ( 1/2 małego opakowania)
  • przyprawy: sól, pieprz czarny, papryka słodka i ostra, odrobina oregano i ziół prowansalskich

Na panierkę:

  • jajo ,
  • bułka tarta

Sposób przyrządzenia:
Rozbijamy tłuczkiem piersi . Każdą z piersi przyprawiamy w/g gustu. Na środek piersi kładziemy podłuzny kawałek fety oraz trochę oliwek. Pierś ciasno zawijamy. Nie ma potrzeby obwijania nicią. Zwinięta pierś dobrze się trzyma. Rulonik maczamy w rozbitym jajku , a następnie w bułce tartej i kładziemy na rozgrzany olej. Smażymy ok. 10-15 min. na niewielkim ogniu. Pilnując by rolada się zbyt nie przypiekła- najlepiej by była lekko zrumieniona. Danie jest bardzo proste w przygotowaniu i smaczne.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *