Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wołowina po chińsku duszona na ostro

Składniki:


• 500 gramów polędwicy wołowej
• 1 jajko
• 4 łyżki mąki ziemniaczanej
• 1 łyżeczka soli
• 2 łyżeczki zmielonej ostrej papryki
• 2 łyżeczki sproszkowanego chili
• 1 duża papryka czerwona
• 6 łyżek oleju sojowego
• 3 dymki pokrojone na kawałki długości 2 – 3 centymetrów
• 1/2 szklanki pędów bambusa
• 1 łyżka siekanej cebuli
• 1 i 1/2 łyżeczki imbiru w proszku
• 1 średni por pokrojony w plasterki
• 1/2 łyżeczki do kawy grubo tłuczonego czarnego pieprzu
• 1 łyżeczka do herbaty spirytusu
• 1/2 łyżeczki octu winnego
• 1/2 szklanki bulionu rozcieńczonego gorącą wodą

Sposób przyrządzenia:
Mięso pokroić na cienkie niewielkie kwadraciki. Jajko roztrzepać z solą i mąką ziemniaczaną tak, aby powstało ciasto jak na naleśniki. Plasterki mięsa obtoczyć w cieście. Paprykę pokroić w paski, a nasiona odrzucić.
Na patelni rozgrzać 3 – 4 łyżki oleju, wrzucić paprykę, smażyć półtorej minuty, dodać chili, wymieszać.
Resztę oleju rozgrzać na większej patelni, wrzucić pędy bambusa, dymkę, cebulę, imbir, pory, pieprz; smażyć 2 minuty cały czas mieszając. Dodać ocet, bulion, doprowadzić do wrzenia, włożyć mięso; dusić 30 sekund ciągle mieszając. Podawać w ogrzanej salaterce z dodatkiem smażonej papryki i makaronem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *