- Ser Chaumes
- Kotlety mielone z grzybów po karpacku
- Grzyby z patelni z sosem śliwkowym
- Grzyby zapieczone z bakłażanami
- Ser Tomme de Savoie
- Ser Reblochon A.O.C.
- Ser Picodon de l’Ardčche A.O.C.
- Sałatka z fasolki szparagowej i krewetek
- Rolada drobiowa ze szpinakiem na sosie grzybowym
- Filet drobiowy w panierce serowej
- Frykas z kurczaka w sosie serowym
- Polędwiczki wieprzowe na sosie z kurek
- Sałatka z fasoli szparagowej
- Ser Chevrotin
- Ser Bresse Bleu
- Ser Bleu du Vercors sassenage A.O.C
- Sałatka brokułowa
- Fasolka szparagowa z wołowiną
- Sery Lazur zapiekane w cieście naleśnikowym
- Fasolka szparagowa z udkami kurczaka pieczona
- Fasolka szparagowa zapiekana z mięsem
- Ser Bleu de Gex A.O.C.
- Ser Beaufort A.O.C.
- Ser Abondance A.O.C.
- Spaghetti Mexicana
- Jajecznica z krewetkami Dominiki
- Deser meksykański z dyni
- Ser Salers A.O.C.
- Ser Saint Nectaire A.O.C.
- Ser Laguiole A.O.C.
- Brokuły w piwnym cieście
- Banany zapieczone z serem
- Zupa cebulowa z serem Emmentaler
- Ser Emmentaler zapieczony w cieście
- Tarta z serem ementaler
- Ser Emmentaler
- Pierogi moskiewskie
- Pierogi wiejskie ze śliwkami i serem
- Sałatka tęczowa
- Lekka sałatka wiosenna z serem fourme d’ambert
- Ser Fourme d’Ambert de Montbrison A.O.C.
- Zielone naleśniki
- Pierogi z kalmarami
- Pierogi z kurkami
- Pierogi z rydzami
- Pierogi wiejskie
- Ser Cantal A.O.C
- Tournedos z serem bleu d’auvergne
- Sola zapiekana ze szpinakiem i serem bleu d’auvergne
- Pierogi syberyjskie
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi