Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Polędwiczki wieprzowe na sosie z kurek

Składniki:

    • 100g sera Lazur błękitny
    • 4 polędwiczki wieprzowe (porcja 200g)
    • 50ml oleju
    • przyprawa warzywna
    • sól
    • pieprz

    Sos:

    •  ½l śmietany 36%
    • 300g kurek świeżych lub mrożonych
    • 1 cebula
    • sól
    • pieprz
    • przyprawa warzywna
    • 1 pęczek koperku
    • 50ml wina białego wytrawnego
    • 50g masła


    Sposób przyrządzenia:
    Na patelni rozpuszczamy masło, dodajemy grzyby i pokrojoną w kostkę cebulę. Dodajemy przyprawę warzywną i smażymy ok. 10min. Następnie dodajemy śmietanę, drobno pokrojony koperek i starty na tarce ser Lazur błękitny. Sos doprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą warzywną. Aby uzyskać gęstszą konsystencję sosu możemy zaciągnąć go zawiesiną z wody i mąki ziemniaczanej. Wykonanie: Polędwiczki posypujemy solą, pieprzem i przyprawą warzywną. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju w zależności od grubości 25-30min.. W czasie smażenia polędwiczki podlewamy wodą, a pod koniec smażenia dodajemy wino i dusimy jeszcze 5 min. Podajemy z ziemniakami z wody i brokułami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *