
Składniki:
- 1 kawałek polędwiczki z indyka
- 2 łyżki miodu
- 5 łyżek oliwy z oliwek
- ½ szkl sosu sojowego ciemnego
- ½ łyżeczki ostrej papryki
- 1 łyżeczka wędzonej papryki
- 1 łyżka rozmarynu

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: ½ kg polędwiczek 1 łyżeczka majeranku 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka masła 2 winne jabłka 1 cebula 1 kieliszek miodu pitnego sól pieprz Sposób wykonania: Posiekana cebulę udusić na rozgrzanym maśle. Wówczas osolić ją do smaku po czym dodać obrane i pokrojone na cząstki jabłka. Podlać odrobinę wody i dusić pod przykryciem…
Składniki: ½ kg polędwiczek 1 łyżeczka majeranku 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka masła 2 winne jabłka 1 cebula 1 kieliszek miodu pitnego sól pieprz Sposób wykonania: Na rozgrzanym maśle udusić posiekaną cebulę, doprawić do smaku solą po czym dodać obrane, pokrojone i pozbawione gniazd nasiennych jabłka. Podlać odrobiną wody i dusić na małym…
Składniki: 1 kg polędwiczek wieprzowych 1 łyżka masła ½ szkl miodu pitnego łyżka musztardy 1 szkl słodkiej śmietanki szczypta suszonego estragonu sól pieprz Sposób wykonania: Z polędwiczek odkroić kotleciki, które delikatnie rozbić delikatnie dłonią. Następnie oprószyć je solą oraz pieprzem i obsmażyć je na rozgrzanym maśle. Wówczas dodać miód oraz estragon i dusić na dużym…