Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Rolada drobiowa ze szpinakiem na sosie grzybowym

Składniki:

  • 4 filety z kurczaka lub indyka ( porcje po ok. 150g)
  • przyprawa warzywna
  • 200 g szpinaku w liściach ( może być mrożony)
  • 100 ml śmietany 36%
  • sól
  • pieprz

Sos:

  • 100 g sera Lazur błękitny
  • 50 g suszonych grzybów
  • 400 ml śmietany
  • 50 g masła
  • przyprawa warzywna
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia:
Grzyby gotujemy w osolonej wodzie. Do śmietany dodajemy drobno pokrojone grzyby, starty ser Lazur błękitny i gotujemy 5 minut. Sos doprawiamy solą, pieprzem i przyprawą warzywną.Filety rozbijamy na bardzo cienkie plastry, posypujemy solą, pieprzem i przyprawą warzywną. Na ¾ fileta układamy wcześniej przygotowany szpinak i zwijamy formułując roladę. Następnie każdą roladę zawijamy w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku 25-30 minut w zależności od grubości rolad w temp. 150ºC Upieczone roladki kroimy na kawałki i układamy na wcześniej przygotowanym sosie grzybowym. Podajemy z ziemniakami z wody i surówką.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *