- Polędwica wołowa nadziana grzybami
- Antrykot wołowy z pieczarkami
- Wołowina po debreczyńsku
- Befsztyk po polsku
- Polędwica wołowa z kolorowym farszem
- Pieczona polędwica mocno czosnkowa
- Polędwica z pieczarkami, brokułami i papryką
- Żeberka wołowe po koreańsku
- Sztuka mięsa
- Ozorek wołowy pychotka
- Pieczeń wołowa pychotka
- Befsztyk pychotka
- Ziołowy rumsztyk
- Zrazy wołowe zawijane
- Befsztyk tatarski
- Gulasz mięsny z pieczarkami
- Steki wołowe marynowane
- Befsztyk na sposób angielski
- Pastasciutta*
- Wołowina po żydowsku
- Befsztyk tatarski 2
- Polędwica wołowa faszerowana
- Zrazy po nelsońsku
- Pieczeń huzarska
- Argentyński soczysty stek wołowy z rusztu
- Wołowina po chińsku duszona na ostro
- Polędwica w sosie borowikowym
- Polędwica wołowa w bekonie
- Tygielek z klopsikami
- Sztufada
- Egzotyczna potrawka z wątróbką
- Cymes z wołowiny
- Bobotie
- Rostbef wołowy w sosie chrzanowym
- Gulasz z kalafiorem
- Zraziki mielone
- Faszerowana dynia
- Ozórek w sosie rodzynkowym
- Wołowina w bukiecie z jarzyn
- Sztuka mięsa w galarecie
- Kolorowa pieczeń rzymska
- Kotlety mielone z wędzonym boczkiem
- Nadziewana pieczeń wołowa
- Plastry polędwicy w sosie śmietanowo-serowym
- Wołowina z pomidorami i papryką
- Szaszłyki z fasolką
- Polędwica wołowa w bekonie
- Wołowina duszona z warzywami
- Polędwica chłopska nadziewana cielęcina podawana z kaszą*
- Pikantna potrawka z marchwi
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi