- Ozór wołowy peklowany
- Wołowina w cieście (Chiny)
- Wołowina w cebuli (Chiny)
- Szpikowana pieczeń w ziołach
- Befsztyk w sosie cytrynowym
- Wykwintny rostbef w włoskim stylu
- Sezamowe pulpeciki
- Befsztyk podlaski
- Wołowina po pekińsku
- Wołowina diabelska
- Szaszłyki z sosem czosnkowym
- Gulasz na winie z dynią i grzybami
- Siekany stek w jarzynach
- Toskańskie carpaccio
- Pieczeń rzymska
- Wołowina w galarecie
- Klasyczne zrazy zawijane
- Polędwica marynowana
- Wołowina po debreczyńsku
- Zrazy wołowe
- Pręga z kwaszoną kapustą
- Wołowina gotowana
- Duszone mięso
- Wołowina peklowana
- Kulki mięsne
- Gulasz z polędwicy na winie
- Bryzol z boczkiem
- Pieczeń wołowa ŕ la jardiničre
- Polędwica z pieprzem
- Wołowina z kurkami
- Strogonow z polędwicy
- Polędwica z borowikami
- Klops wołowy
- Pieczeń wołowa w śmietanie z grzybami
- Wołowina zawijana z wątróbką
- Polędwica po szlachecku*
- Chilli con carne
- Opieczone na chrupiąco carpaccio
- Wołowina po debreczyńsku
- Sztufada wołowa
- Wołowina w sosie myśliwskim
- Polędwica wołowa z suszonymi śliwkami
- Wołowina w curry
- Zrazy po nelsońsku
- Gulasz pustelnika
- Sztuka mięsa z sosem
- Wołowinka z warzywami
- Polędwica wołowa z papryką
- Wołowina po meksykańsku
- Ragout wołowe z pieczarkami
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi