Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wołowina po debreczyńsku

Składniki:

  • 4 plastry polędwicy wołowej (20 dag każdy),
  • 3 średnie cebule,
  • 1 ząbek czosnku,
  • 2 łyżki mąki,
  • 4 łyżki smalcu,
  • 3 łyżki sproszkowanej słodkiej papryki,
  • 2 łyżeczki soli,
  • 1/2 łyżeczki kminku,
  • 75 dag ziemniaków,
  • 1 łyżeczka suszonego majeranku,
  • 4 zielone papryki,
  • 4 pomidory,
  • 6 debreczynśkich kiełbasek (można zastąpić cienkimi parówkami)

Sposób przyrządzenia:
Cebulę drobno pokroić. Czosnek przecisnąć przez praskę. Mięso lekko posolić, obtoczyć w mące i obsmażyć na smalcu. Następnie włożyć do dużego garnka. Na tym samym tłuszczu podsmażyć cebule na złoty kolor. Posypać sproszkowaną papryką, solą, majerankiem, kminkiem i czosnkiem. Podlać 100 ml wody, zagotować i przelać do garnka z polędwicą. Dusić 40-50 min. pod przykryciem. W razie potrzeby dolać trochę gorącej wody. Po upływie 20 min. obrać i pokroić w ćwiartki ziemniaki. Paprykę drobno pokroić, pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w ósemki. Kiełbaski pokroić w plasterki. Ziemniaki i kiełbaski ułożyć obok warzyw na mięsie. Dolać tyle wody aby wszystko było do połowy przykryte. Dusić pod przykryciem jeszcze ok. 20 min.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *