- Kiełbasa z ananasem i czerwoną fasolą
- Schab duszony w młodej kapuście
- Kebab w cieście
- Banany zapiekane w bekonie
- Pilaw Julianny
- Babka mięsno-ziemniaczana
- Azjatyckie gołąbki
- Naleśniki imprezowe
- Naleśniki z mięsem i koperkowym sosem
- Leczo z mortadelą
- Krokiety a’la drożdzowe
- Kiszka ziemniaczana Eweliny
- Prosta fasolka po bretońsku
- Bigos Anety K
- Pory faszerowane
- Szynka w cieście francuskim
- Parówki w cieście francuskim Małgosi
- Bogracz Wioletty
- Fasolka po cygańsku
- Nadziewane bakłażany
- Zapiekane cukinie faszerowane
- Roladki z bakłażana
- Kartoflak po mieszczańsku
- Gołąbki Mileny
- Cudowny Jaś po szczecińsku
- Leczo Wioli
- Chrzanowe cudo
- Kalarepki z farszem
- Leczo Eweliny
- Parówki w szlafroczkach
- Zuchel borowiacki
- Krokiety z mięsem i grzybami
- Faszerowana papryka Marzeny
- Brukselka z kiełbaskami
- Greckie gołąbki dolmades
- Meduzy z parówek
- Leniwe gołąbki
- Ziemniaki faszerowane
- Fasolka szparagowa z mięsem w pomidorowym sosie
- Papryka nadziewana farszem z awokado i mięsem
- Bób po florencku
- Gołąbki pychotka
- Naleśniki po tajsku
- Jajka w mięsnej skorupce w orientalnym sosie
- Gołąbki z parówkami
- Zapiekanka z mięsa na krakersach- ,,lazania,,
- Płow – uzbecka potrawa z ryżu i mięsa
- Gołąbki z pampuszkami
- Gołąbki francuskie
- Zapiekanka z mięsa, grzybów i sera
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi