Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Naleśniki po tajsku

Składniki
Ciasto:

  • 15 dkg mąki ryżowej
  • 223 dkg mąki pszennej
  • 7,5 dkg mąki ziemniaczanej
  • 6 szklanek letniej wody
  • ¾ łyżeczki curry
  • ½ łyżeczki sody oczyszczanej
  • 15 dkg mleczka kokosowego

Farsz:

  • 1/3 szklanki ugotowanej fasoli
  • ½ szklanki mielonego ugotowanego mięsa
  • ½ szklanki pokrojonych, ugotowanych odwłoków krewetek
  • 1/3 szklanki kiełków soi
  • 2 drobniutko pokrojone w kostkę cebule
  • 6 pokrojonych drobniutko ząbków czosnku
  • natka pietruszki
  • kilka posiekanych listków mięty – opcjonalnie
  • 1 łyżeczka oleju


Sposób przyrządzenia:

W rondlu rozgrzać olej, dodać cebulę i czosnek, zeszklić mieszając, dodać krewetki i mięso, dokładnie wymieszać.
Wszystkie składniki ciasta dokładnie wymieszać. Rozgrzać patelnie z nie przywierającą powłoką, dodać kilka kropki oleju. Na tak przygotowaną, nagrzaną patelnie wylać cieniutką warstwę ciasta naleśnikowego, posypać posiekaną nożem fasolą, smażyć około 30 sekund i ma połowie powierzchnię rozłożyć przygotowany wcześniej farsz, smażyć 2 minuty, posypać kiełkami i zieleniną, złożyć na połowę i podawać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *