Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: półmięsne

Leczo z boczkiem

Składniki: opakowanie mrożonki do leczo 15 dkg wędzonego boczku 1 mała cebula łyżeczka słodkiej mielonej papryki łyżka koncentratu pomidorowego 3 łyżki oleju sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Cebule obrać i posiekać, boczek pokroić w niedużą kostkę. Rozgrzać olej i wrzucić boczek, zrumienić. Dodać cebulkę i paprykę, smażyć  jeszcze około 3 minuty. Wrzucić mrożonkę, oprószyć…

Krokiety mięsne na pikantnie

Składniki: ½ kg ugotowanego mięsa 12 naleśników 20 dkg włoszczyzny 2 jajka 2 łyżki mąki pszennej 1 szklanka bułki tartej 4 łyżki oleju sól, pieprz do smaku gałka muszkatołowa Sposób wykonania: Mięso i ugotowane warzywa zmielić w maszynce, przyprawić na pikantnie solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Porcje nałożyć na naleśniki, zrolować je zawijając brzegi do…

Sałatka kurczakiem i kaszą kuskus

Składniki: 1 filet z kurczaka 1 łyżka wegetty ½ łyżeczki kolorowego pieprzu zioła prowansalskie, tymianek olej 5 plasterków wędliny drobiowej 4 łyżki kaszy kuskus 5 łyżek kukurydzy konserwowej 4 plastry ananasa puszki 2 łyżki posiekanego koperku sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Filet z kurczaka umyć, osączyć na papierowym ręczniku, natrzeć wegettą,  świeżo zmielonym kolorowym…

Kiełbasa z ananasem i czerwoną fasolą

Składniki: ½ kg kiełbasy 8 cebul 1 koncentrat pomidorowy puszka ananasów 2 puszki fasoli czerwonej ½ l bulionu sól pieprz 2 łyżki bazylii 2 łyżki masła Sposób wykonania: Kiełbasę pokroić w kostkę i obsmażyć na rozgrzanym maśle razem z posiekaną cebulą. Po kilku minutach dodać pokrojone ananasy razem z zalewą,  odsączoną fasolkę oraz koncentrat pomidorowy.…