Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka kurczakiem i kaszą kuskus

Składniki:

  • 1 filet z kurczaka
  • 1 łyżka wegetty
  • ½ łyżeczki kolorowego pieprzu
  • zioła prowansalskie, tymianek
  • olej
  • 5 plasterków wędliny drobiowej
  • 4 łyżki kaszy kuskus
  • 5 łyżek kukurydzy konserwowej
  • 4 plastry ananasa puszki
  • 2 łyżki posiekanego koperku
  • sól, pieprz do smaku

    Sposób przyrządzenia:
    Filet z kurczaka umyć, osączyć na papierowym ręczniku, natrzeć wegettą,  świeżo zmielonym kolorowym pieprzem, ziołami prowansalskim i posypać tymiankiem. Na patelni rozgrzać olej i smażyć mięso na złocisty kolor  z obu stron.  Pokroić w drobniutką kosteczkę. Kaszę kuskus zalać gorącą wodą, odstawić ,aż spęcznieje. Kukurydzę i plastry ananasa osączyć. Wędlinę, filet i ananas pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać, połączyć z kaszą, doprawić solą i pieprzem do smaku i posypać zielonym koperkiem. Przełożyć do szklanej misy, wstawić do lodówki, schłodzić.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *