Składniki:
- torebka ryżu
- puszka kukurydzy
- puszka ananasa
- kawałek imbiru
- 2 łyżki majonezu
- 3 ząbki czosnku
- curry
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 25 dag fasolki białej kostka rosołowa 30 dag kiełbasy 3 ziemniaki marchew pietruszka majeranek liść laurowy ziele angielskie sól pieprz Sposób wykonania: Umytą fasolkę wrzucić do garnka, zalać ją litrem wody i gotować na małym ogniu około 30 minut. Po tym czasie wrzucić kostkę rosołową, obrane ziemniaki, marchewkę i pietruszkę pokrojone w kostkę. Na…
Składniki: 2 czarne rzodkwie 2 winne jabłka sok z cytryny 1 szkl śmietany cukier sól zielenina Sposób wykonania: Umyte rzodkiewki zetrzeć na tarce o dużych oczkach po czym oprószyć je solą oraz cukrem. Odstawić na bok a w między czasie obrać jabłka i zetrzeć na tarce na tych samych otworach co rzodkiew. Skropić je sokiem…
Składniki: główka sałaty masłowej czerwona cebula strąk żółtej papryki 4 łyżki oleju 2 łyżki octu winnego sól pieprz łyżeczka przyprawy prowansalskiej Sposób wykonania: Sałatę porwać na mniejsze kawałki. Następnie paprykę pokroić w kostkę a cebule w piórka. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą i przełożyć do salaterki. Natomiast do oleju dodać przyprawę prowansalską, sól oraz pieprze.…
Składniki: 3 duże buraki szklanka liści szpinaku biały pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Buraki dokładnie umyć, obrać i przepuścić przez sokowirówkę. Liście szpinaku zblanszować i posiekać dodać do soku, doprawić do smaku białym pieprzem. Doskonały napój dla wzmocnienia organizmu nie tylko zimą.