- Kartacze litewskie
- Cepeliny (pyzy) z mięsem
- Gołąbki po węgiersku
- Krokiety drobiowo ziemniaczane
- Zapiekane ziemniaczane pucharki
- Smażone kiełbaski z kluseczkami francuskimi pychota
- Czerwona fasola z parówkami i boczkiem
- „Krokiety” pychotka
- Paszteciki mięsne mojej teściowej
- Kiełbasa z ziemniaków
- Gołąbki inaczej
- Kotleciki z piekarnika
- Potrawka z kiełbaskami
- Krokiety po włosku*
- Papryka faszerowana po sycylijsku *
- Złociste paszteciki*
- Parówki w cieście*
- Crepy*
- Kotlety mielone z kapustą*
- Paszteciki z mózgu w francuskim cieście
- Gugel
- Gołąbki ala mielone
- Pieczone gołąbki
- Jarmuż
- Kapusta włoska nadziewana
- Gołąbki z kapustą
- Paszteciki z mięsa w naleśnikach
- Cukinia z drobiowym farszem
- Bób z boczkiem
- Pierogi z mięsem kaczki*
- Kalarepa nadziewana
- Gołąbki podolskie z ziemniakami
- Gołąbki z mięsem
- Zapiekanka ziemniaczana
- Zapiekanka z wołowiny i porów
- Paróweczki w naleśnikach zapiekane (ze zdjęciami )
- Ryż po meksykańsku
- Gołąbki lwowskie
- Paszteciki z mózgu w muszelkach
- Stek bawarski
- Pilaw z kurczakiem 2
- Gołąbki z włoskiej kapusty
- Zapiekanka z ryżem
- Bigos z kaczki*
- Zapiekanka mięsno-ziemniaczana
- Fasola po polsku
- Krokiety wiosenne
- Bigos z buraków
- Warzywa i grzyby z mięsnym farszem
- Gulasz wieprzowy z rzepą
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi