- Cielęcina duszona ze śliwkami
- Befsztyki cielęce z sosem z sera roquefort
- Cynaderki cielęce z bobem
- Kotlety mielone z wątróbką
- Cielęcina z nadzieniem szpinakowym
- Wątroba cielęca w pieczarkowym kremie
- Kotlet cielęcy w sosie z kaparów
- Cielęcina w pieprzowym sosie
- Ossobuco
- Sznycel cielęcy
- Pieczona cielęcina
- Pieczeń cielęca pychotka
- Kotlet siekany cielęcy
- Cielęcina w pomarańczowej galarecie
- Cielęcina z nerką
- Cielęcina z zielonym groszkiem
- Zraziki cielęce zawijane
- Pulpety z sosem koperkowym*
- Eskalopki „Pont-Marie”
- Ragout z cielęciny
- Kotlety z mózgu cielęcego
- Nadziewane sznycelki cielęce
- Pieczeń „pod boczkiem”
- Pieczeń cielęca marynowana na zimno
- Pieczeń cielęca z cytryną
- Wątróbka a la Nelson
- Zraziki paryskie
- Gicz cielęca w kapuście
- Forszmak na gorąco lub na zimno
- Zraziki cielęce z nadzieniem polskim
- Sznycle cielęce z cytryną
- Forszmak
- Wątróbki z morelami
- Cielęcina marynowana na inny sposób, czyli „seefisch”
- Pieczeń cielęca
- Zrazy cielęce zwijane po polsku
- Ozorek cielęcy w jarzynach
- Sezamowe sznycle z rabarbarem
- Gulasz cesarski – Austria
- Gicz (pręga) cielęca pieczona z kurkami.
- Zapiekanka z cielęciny i warzyw
- Pieczeń cielęca korzenna
- Cesarska pieczeń cielęca
- Schab z morelami
- Cielęcina nadziewana
- Wątróbka cielęca po prowansalsku
- Zraziki cielęce wyborne
- Pieczeń cielęca z sosem warzywnym
- Pieczeń cielęca 3
- Fricandeau cielęce z ostrym sosem
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi