Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Cielęcina z nadzieniem szpinakowym

Składniki:

    • 1,5 kg zadniej cielęciny
    • sól, pieprz
    • łagodna papryka
    • 2 łyżki oleju
    • 1/2 szklanki rosołu z kostki
    • 300 g mrożonego szpinaku
    • 30 g masła
    • 1 łyżka mąki
    • 1 jajko
    • 1/4 szklanki śmietany
    • 1 łyżka startego sera żółtego

Sposób przyrządzenia:
Nadzienie:

masło stopić w rondelku, wsypać mąkę, zrumienić. Włożyć szpinak, smażyć 3 min. Dodać śmietanę, starty żółty ser, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu 15 min, ostudzić. Jajko rozbić, oddzielić żółtko od białka. Żółtko roztrzepać, dodać do szpinaku, wymieszać. Białko ubić na sztywną pianę, delikatnie połączyć z masą szpinakową.
Mięso opłukać, osuszyć. Naciąć wzdłuż, nie rozcinając do końca, rozłożyć. Wyłożyć nadzienie szpinakowe, zwinąć, obwiązać bawełnianą nicią. Wierzch natrzeć solą, pieprzem i papryką. Mięso włożyć do nasmarowanej olejem brytfanny, zrumienić, wlać bulion. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 200°C, piec przez 1 godzinę. W razie potrzeby podlewać wrzącą wodą.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *