Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Cielęcina

Piracka cielęcina

Składniki: 1 kg cielęciny 1 duża cebula ½ szklanki czarnych oliwek 5-6 ząbków czosnku ½ litra wytrawnego czerwonego wina 6 pomidorów 4 kolorowe papryki ½ szklanki oliwy 2 szklanki mąki oregano, sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Czosnek i cebulę obrać drobno posiekać i usmażyć na połowie oleju. Dolać 2 szklanki wina, pokrojone pomidory bez…

Cielęcina na ostro z czosnkiem

Składniki: 2 kg cielęciny 2 łyżeczki majeranku 6 ząbków czosnku przyprawa majerankowo-czosnkowa 1 ½ szklanki oleju ½ szklanki białego wytrawnego wina sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Cielęcinę umyć, osączyć i rozciąć przez pół /nie do końca/. Rozłożyć i rozbić tłuczkiem, środek natrzeć solą , pieprzem i przyprawą czosnkowo- majerankową. Zrolować i obwiązać bawełnianą nitką.…

Cielęcina z pieprzem

Składniki: 70 dag cielęciny ¼ kostki maska 3 ziarna ziela angielskiego 2 liście laurowe sól 2 łyżki marynowanego pieprzu cytryna główka Salty łyżka oliwy Sposób wykonania: Mięso oprószyć solą po czym obsmażyć na rozgrzanym maśle. W między czasie do ½ l wody wrzucić liści e laurowe, ziele angielskie oraz szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia,…

Cielęcina w sosie pomarańczowym

Składniki: 4 plastry cielęciny 4 plastry żółtego sera sól biały pieprz Sos: 2 pomarańcze łyżka masła 2 łyżki mąki pszennej 200 ml wody Sposób wykonania: Cielęcinę lekko rozbić tłuczkiem po czym oprószyć solą oraz pieprzem, wówczas przełożyć do naczynia żaroodpornego. Ułożyć na niej plastry sera. Następnie  pomarańcze obrać, skórkę posiekać a z reszty wycisnąć sok…